David73 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2006 Witam Czy mógłby mi ktoś powiedzieć do czego precyzyjnie jest MX Entry ? rozumiem że coś związanego z przekierowywaniem poczty na inny serwer, czy dobrze przypuszczam że pocztę mogą obsługiwać zupełnie inne serwery niż pierwotny na którym zostało utworzone konto www ? Czy mógłbym mieć e-maile ...@mojadonema.pl np na tlen.pl ? (chyba tlen nie udostępnia takiej możliwości ale poczta na google tak). Przeszukałem forum pod kątem "MX Entry" i niestety nic nie znalazłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2006 Google wyłączyli? Pierwszy link: http://www.sandh.com/support/mx.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
David73 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2006 Tak tylko że ja bym chciał bym otrzymać odpowiedź czy np tlen.pl coś takiego oferuje ? bo mniej więcej wiem na czym to polega, jakie polskie serwisy by coś takiego oferowały ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2006 Znacznie łatwiej będzie kupić małe konto za kilkadziesiąt złotych i założyć tam tyle skrzynek ile się będzie chciało. Do darmowych kont nie podepniesz domeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach