Randy 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2016 Witam zapłace komuś kto pomoże mi w kupnie serweru pod dwa sklepy internetowe chce wykupić na Leaseweb.com bo tam niektórzy mają z konkurencji nie wiem co z czym nie znam angielskiego i potrzebuje pomocy i doradztwa , zostaw jakiś kontakt kto by mógł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2016 Nie znasz angielskiego? Patrząc na post to nawet z polskim masz problemy... 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2016 Jakiej konkretnie rady potrzebujesz przy zakupie serwerów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dext 9 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2016 ehhhttps://translate.google.pl/translate?sl=en&tl=pl&js=y&prev=_t&hl=pl&ie=UTF-8&u=Leaseweb.com&edit-text=&act=url Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
micalm 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2016 Napisałem do Ciebie forumową wiadomość. Odezwij się jeśli temat aktualny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach