ManiokJadalny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2016 (edytowany) Witam czy mógłbym poprosić o pomoc z tymi błędami bo ja nie mogę sobie z nimi poradzić Warning: include_once(): open_basedir restriction in effect. File(/usr/share/php/Math/BigInteger.php) is not within the allowed path(s): (/home/admin/web/panel.panelgier.com.pl/public_html:/home/admin/tmp) in /home/admin/web/panel.panelgier.com.pl/public_html/bgpanelv2/app/libs/phpseclib/RSA.php on line 497 Warning: include_once(/usr/share/php/Math/BigInteger.php): failed to open stream: Operation not permitted in /home/admin/web/panel.panelgier.com.pl/public_html/bgpanelv2/app/libs/phpseclib/RSA.php on line 497 Warning: include_once(): Failed opening 'Math/BigInteger.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /home/admin/web/panel.panelgier.com.pl/public_html/bgpanelv2/app/libs/phpseclib/RSA.php on line 497 Fatal error: Class 'Math_BigInteger' not found in /home/admin/web/panel.panelgier.com.pl/public_html/bgpanelv2/app/libs/phpseclib/RSA.php on line 524 Edytowano Listopad 15, 2016 przez ManiokJadalny (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2016 Na czym to masz - VPS, dedyk? Masz ustawiony open_basedir a aplikacja próbuje sięgać do bibliotek w ścieżkach, których nie ma w owym open_basedir. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ManiokJadalny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2016 Vps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2016 Zapoznaj się z np. tym http://php.net/manual/pl/ini.sect.safe-mode.php, a następnie ustaw odpowiednio wspomnianą opcję w php. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ManiokJadalny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2016 Przyznam ci się że jestem w tym zielony mógłbyś mi pomóc. Proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2016 Bez wiedzy, jak masz skonfigurowany php wraz z serwerem web, to wróżenie z fusów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ManiokJadalny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2016 (edytowany) mam zainstalowany panel vestacp i nic innego nie robiłem php.txt Edytowano Listopad 15, 2016 przez ManiokJadalny (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2016 Konfiguracja php dla tego konkretnego vhosta/domeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ManiokJadalny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2016 (edytowany) chyba tak to był plik z Ścieszki /etc/php5/apache2 Edytowano Listopad 15, 2016 przez ManiokJadalny (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2016 To co podałeś, to ogólna konfiguracja php. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ManiokJadalny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2016 a gdzie go szukać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2016 Prawdopodobnie /home/$user/conf/web/httpd.conf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ManiokJadalny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2016 W tym katalogu posiadam te pliki: nginx.confapache2.conf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2016 Zajrzyj do nich. Jak jako webserver instalowałeś/wybrałeś apache2 to apache2.conf, jak nginx'a to nginx.conf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ManiokJadalny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2016 nginx+apache wybrałem to może być problem ?Zawartość pliku apache wysłałem ci na pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach