beliq 442 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2006 mógłbyś uściślić, czy "przechodnie" są ładni, czy ładne? Racja, chodziło mi oczywiście o panie. W kwestii cen piwa, to chyba nie mają one aż takiego znaczenia. No chyba że idziemy się "upodlić", aczkolwiek wtedy to może lepiej spotkać się w parku, dać po oporach w palnik i pogadać o CHMODach. P.S. Marszałkowska też dobre miejsce i chyba wiem nawet o którym lokalu mówisz. Blisko stamtąd do GTSu. To będzie dobre miejsce na pamiątkową fotkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2006 Ja jestem otwarty na propozycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2006 Lepiej się zrzućcie na jakieś laski dla towarzystwa, bo was posądzą o ten tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2006 Lepiej się zrzućcie na jakieś laski dla towarzystwa, bo was posądzą o ten tego No to pisałem żeby na disco iść, laski byłyby wtedy gratis jako dodatek do fajnej muzyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2006 Ja sie pisze tylko tam, gdzie beda jakies ladne studentki Pojscie do pubu i gadanie o laczach/serwerach/itd. dla mnie odpada pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2006 a moze spotkania regionalne? Mozna zrobic spotkanie pomorskiej strony WHT w Gdansku lub w Sopocie? Bylby ktos chetny? <_> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2006 szirok ...noooo świetny pomysł ja się zgłaszam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2006 Ale tak po środku pomorza ... stawiam na Ustke ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2006 Ale tak po środku pomorza ... stawiam na Ustke ! <_> max Hel itp. okolice. Nie marudz Patrick, bo z ruselem nie raz dalej jezdzicie pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2006 No jak w 3city to bym mogl wpasc (przy zalozeniu, ze bede mial wolny czas). pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2006 No jak w 3city to bym mogl wpasc (przy zalozeniu, ze bede mial wolny czas). pzdr. termin dopracujemy zeby bylo jak najwygodniej wszystkim... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2006 termin dopracujemy zeby bylo jak najwygodniej wszystkim... To proponowal bym wydzielic osobny temat bo ten jest generalnie zarezerwowany dla spotkania (jesli takie sie odbedzie) 27 w Wawie pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2006 patrick daj spokój... ja oryginalnie jestem ze Słupska, ale od 3 miesięcy mieszkam w Gdańsku.. kiedyś siedziałem na jednym czacie, to co tydzień byłem w Gdańsku na minizlotach regionalnych, jechało się o 14-15tej w piątek/sobotę i wracało w nocy o 2-3.. wątpię, aby ktokolwiek przyjechał nad "nasze" Środkowe Pomorze.. a 2h w pociągu, nawet z późnym powrotem to nie jest jakiś wielki problem "dla chcącego".. dobra, reszta dyskusji na ewentualnym wątku na ten temat - szirok zakładaj heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2006 http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=5896 dalej tu piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2006 lepiej katowice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2006 normanos : to zorganizuj spotkanie w katowicach, nie widzę przeciwskazań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2006 w katowicach spotykamy sie w kilka osob przy okazji spotkac SEO z forum PiO. Nie widze problemu aby jednoczesnie zrobic drugie sptokanie - bedzie nas wiecej a tematyka w pewnych obszarach sie pokrywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
promoter 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2006 Ciekawe, chętnie bym się przejechał do Katowic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2006 dam tu znac jak bedzie organizowanie kolejne spotkanie na PiO. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2006 http://forum.optymalizacja.com/index.php?s...st&p=211586 "Kolejne śląskie spotkanie juz 14 października (sobota) w Katowicach miejsce sptkania tam gdzie zawsze czas: godz 16 kto się pisze ?" ktoś zainteresowany dołączyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
promoter 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2006 chciałem pojechać, ale ugrzązłem w Warszawie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2006 i jak? ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Październik 23, 2006 i jak? ;> z czym? http://forum.optymalizacja.com/index.php?s...st&p=217244 Następne spotkanie 4 listopada 2006 r., sobota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach