Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2006 Z powodu moich problemów organizacyjnych i wynikającego z tego małego zainteresowania spotkaniami jestem zmuszony zawiesić organizowanie kolejnych spotkań do odwołania. Chciałbym abyście napisali od siebie czego byście oczekiwali po takich spotkaniach, jakie tematy powinny być poruszone, co przekonałoby was do uczestniczenia w takim spotkaniu. Pozdrawiam, Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2006 co przekonałoby was do uczestniczenia w takim spotkaniu Chyba głównie niewielka odległość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2006 I zmiana pubu... :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2006 pierwszy problem: warszawka drugi problem: forum ma niewielu stalych bywalcow. reszta wchodzi i wychodzi. cos szukaja, znajda, znikaja. pozostali to osoby z branzy i okolobranzy no i tym sposobem to robimy kolo bo pewnie z tej stalej grupy i tak najwiecej osob jest z wa-wy proponuje katowice -> progressowcy powinni miec blisko moze zrobimy opozycje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2006 Też mam bliżej do Katowic niż do Warszawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2006 Czy większość jest z Warszawy to nie jestem taki pewien. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2006 co przekonałoby was do uczestniczenia w takim spotkaniu. Normalna godzina Warszawa jest ok - wszedzie jest blisko. Problem polega na tym, ze gdy spotkanie ma byc wieczorem, to trzeba nocowac w Warszawie. Ja bym z checia sie spotkal - ale w ukladzie - rano pociag, w ciagu dnia spotkanie, popoludniu pociag i wieczorem jest sie juz w domu. Niestety spotkania nie maja takiej sily przyciagania, zeby mi sie chcialo zostawac na noc w Wawie (do tego musi to byc sobota - nie kazdy moze sobie pozwolic w tygodniu urwac sie na jeden dzien). Termin "poniedzialek pozny wieczor" jest tylko i wylacznie dla warszawiakow. Moze by zrobic testowe spotkanie - poki jeszcze sa wakacje (dla niektorych) i niektorzy moga wiec czasu - ale bym proponowal: 1. sobota 2. spotkanie w ciagu dnia (kto chce to sobie wroci w ten sam dzien do domu, czesc moze zostac do wieczora). 3. ustalamy wspolnie termin i kazdy sie deklaruje czy przyjedzie czy nie - jak sie nazbiera troche osob to mozna sie spotykac pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2006 Popieram postulaty ertcap'a, czekam na dalsze pomysły i dziękuję za już napisane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2006 huh, widze, ze nic z tego nie wyszlo :| Moze mini spotkanie 27 wrzesnia w Wawie? Czesc osob z racji swoich zainteresowan/pracy moze byc w tym terminie w Wawie? pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2006 huh, widze, ze nic z tego nie wyszlo :|Moze mini spotkanie 27 wrzesnia w Wawie? Dlaczego akurat 27? wybierasz się do hotelu Jan III... posłuchać o MySQLu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2006 wybierasz się do hotelu Jan III... posłuchać o MySQLu? Zgadza sie. Bedziesz? pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2006 Zgadza sie. Bedziesz? Bardzo możliwe... Wysłałem zgłoszenie, więc jeśli zdążyłem załapać się na miejscie, to z pewnością przybędę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2006 Bardzo możliwe...Wysłałem zgłoszenie, więc jeśli zdążyłem załapać się na miejscie, to z pewnością przybędę. Daj mi znac na PM jakbys mial byc. Z checia zamienie dwa slowa Ale w sumie to bym proponowal spotkac sie w kilka osob i pogadac sobie. Ktos jeszcze bedzie? pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
promoter 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2006 Ja tam jeszcze nie byłem nigdy na WHT spotkaniu więc się nie znam. A że w Warszawie mieszkam to termin spotkania nie stanowi dla mnie większego problemu. Natomiast w poprzednim wątku o wycofanym spotkaniu było coś o cenzusie wiekowym uczęstników i mi się to nie podoba, bo miało być od 22 lat (swoją drogą czemu akurat 22?) a mam jak na dzień dzisiejszy 20 Pozdrawiam Władysław Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2006 Natomiast w poprzednim wątku o wycofanym spotkaniu było coś o cenzusie wiekowym uczęstników i mi się to nie podoba, bo miało być od 22 lat (swoją drogą czemu akurat 22?) a mam jak na dzień dzisiejszy 20Pozdrawiam Władysław Bo to głupi pub lolek Tam narzucają takie restrykcje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2006 Hmmm, a może wypad na jakieś disco? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2006 Hmmm, a może wypad na jakieś disco? W srodku tygodnia? pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2006 W srodku tygodnia? A dlaczego nie? Przykładowo zawsze we srodę są fajne imprezy a la lata 80/90. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
promoter 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2006 A dlaczego nie? Przykładowo zawsze we srodę są fajne imprezy a la lata 80/90. a nie można coś ala 60/70? ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2006 a moze tak 2006 a nie jakies 70 :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2006 70 lepsze, teraz jest sam popkulturowy szit, a słowo "muzyka" sięgnęło dna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2006 To może wpierw lata 70-90, a później "housy" ? Możemy przecież latać po klubach do rana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
promoter 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2006 a moze tak 2006 a nie jakies 70 :> Może Jazz? Zawsze na czasie ;-) Albo jeśli kto się upiera przy nowoczesności to Reggae? Albo rockowo w stodole (bym proponował) P.S. Z 60/70 mi chodziło o klimaty rockowe, rock`n`rollowe a nie szit jakiego bardzo dużo było w latach 70/80 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2006 Oj, chyba w kwestii wyboru muzyki nie dojdziemy do porozumienia, tak więc pozostaje nam pub. Skoro już o tym mowa, to proponuję opanować "Bierhalle" przy ulicy Nowy Świat. Ładna okolica, "przechodnie" też ładni ( ), wszędzie blisko. We czwartek będę w okolicy, tak więc mogę zrobić zdjęcie lokalu aparatem cyfrowym i umieścić na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
promoter 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2006 Oj, chyba w kwestii wyboru muzyki nie dojdziemy do porozumienia,tak więc pozostaje nam pub. Skoro już o tym mowa, to proponuję opanować "Bierhalle" przy ulicy Nowy Świat. Ładna okolica, "przechodnie" też ładni ( ), wszędzie blisko. We czwartek będę w okolicy, tak więc mogę zrobić zdjęcie lokalu aparatem cyfrowym i umieścić na forum. Znam taki pub na Hożej, tuż obok Marszałkowskiej. W tym samym miejscu jest też klub jakiś (sąsiedni lokal), a do tego jeszcze ten pub prowadzą polscy Włosi i mają w tym samym domie pizzerię więc też potrawy mają jak w restauracji ;] i jak na pub tanie piwo P.S. A co do tego pubu o którym piszesz... mógłbyś uściślić, czy "przechodnie" są ładni, czy ładne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach