regiro 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2016 Witam serdecznie, chciałem pokazać stronę, która będzie połączeniem serwisu edukacyjnego i sklepu. W serwisie znajdują się informacje oraz porady dotyczące użytkowania szczoteczek sonicznych oraz podstawy higieny jamy ustnej. Do tego sklep z wybranymi produktami, ale to bardziej melodia przyszłości. Bardzo zależy mi na opiniach dotyczących działania strony na urządzeniach mobilnych oraz mniej popularnych systemach operacyjnych i przeglądarkach. Obecnie strona jest tylko w wersji polskiej, ale w przyszłości chciałbym dodać kilka tłumaczeń. Adres strony: https://szczoteczka-soniczna.edu.pl Zapraszam do przeglądania i oceniania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2016 Szczerze mówiąc... Nie wiem czy ludzie będą chcieli czytać na ten temat. Jest szczoteczka i jedziemy z koksem. Sam mam jakąś za 100 zł ale jeśli chodzi o to "jak z niej korzystać" nie mam zamiaru szukać poradników... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafiki Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2016 (edytowany) Szczerze mówiąc... Nie wiem czy ludzie będą chcieli czytać na ten temat. Jest szczoteczka i jedziemy z koksem. Sam mam jakąś za 100 zł ale jeśli chodzi o to "jak z niej korzystać" nie mam zamiaru szukać poradników... SEO kolego, SEO Edytowano Listopad 9, 2016 przez Rafiki (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach