Mfrag 0 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2016 (edytowany) Witajcie, Mam moze troche nietypowe pytanie, zwiazane troche z panelami administracyjnym a ogolnie dotyczace hostingow www. Potrzebuje aby ktokolwiek, a najlepiej firma co caly hosting potrzebuje. Jestem w fazie tworzenia szablonu na sprzedaz pod hosting gier, do ktorego tez zamierzam napisac co nieco funkcji. ( dla niektorych sie wyda to zabawne, ale mysle ze nikomu nie zaszkodzi jezeli mi opisze wszystko) Potrzebuje wiedziec wszystko od A -Z. Co powinna posiadac strona glowna, jej funkcje, oraz panel klienta, a nie panel typu: boxbilling. (jezeli boxbilling nie posiada owego panelu klienta) nie mam zadnego demo. Edytowano Listopad 7, 2016 przez Mfrag (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roothek Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2016 Jaja sobie robisz, że ktoś Ci dokumentacje zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2016 http://nozo.pl/client/features.php 3maj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach