Mfrag 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2016 Czesc Wszystkim, Nie mam czasu na zajmowanie sie projektem ani konczenie samego projektu w html css a komus moze sie przydac. Jezeli ktos myslal o prowadzeniu serwisu o grach lub master boosta, owy skrypt bedzie idealny. Wszystko na sprzedaz znajduje sie na www fraguj .com. Nie mam na to sily. Cena do ugadania., W sklad wchodzi jedynie skrypt, domena tylko do ugadania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mfrag 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2016 (edytowany) Skrypt w sobie posiada: Panel Bok Proponowanie poradnikow przez uzytkownikow Tworzenie kategorii oraz podkategorii Platnosci sms/paypal z tego co pamietam Przejmowanie serwerow cs go (wlasnosc serwera) Funkcje listy serwerow Dodawanie newsow Statystyki (wylaczone sa prawdopodobnie) Dodawanie plikow: map, downloadu itp. Promowanie specjalne serwerow tabelka itp Oczywiscie wszystko do negocjacji. PA bazuje na django. // Zapomnialem dodac, skrypt posiada podstawy seo. Edytowano Listopad 6, 2016 przez Mfrag (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mfrag 0 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2016 (edytowany) 800zl do negocjacji. Prosze mi zlaczyc posty. Edytowano Listopad 7, 2016 przez Mfrag (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach