ar4 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2016 Witam, co możecie polecić pod stronę ruchem rzędu 1mln? Obecnie mam podłączone cloudflare, ale serwer często w godzinach szczytu wywala błąd przeciążenia. Co byłoby najlepszym rozwiązaniem? Od razu dodam, że szukam czego kompleksowego, gdyż nie znam się na konfigurowaniu serwerów itp. Najlepiej wsparcie takie same jak na hostingach, zabezpieczenia itp. ale rozwiązanie które rozwiąże problem z często występującym błędem przeciążenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2016 Na czym oparta strona - skrypt? Jak jest baza danych - to jak duża? Z jakiej usługi obecnie korzystasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ar4 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2016 Strona oparta na WordPress, baza około 70MB (ale rozrasta się). Obecnie hosting IQ, ostatnio przeskoczyłem na najwyższy pakiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2016 Jaki masz budżet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2016 Czyli baza danych jest niewielka, wąskim gardłem jest usługa web ale nie jest to wina IQ ponieważ nie każdy projekt nadaje się pod współdzielony. Proponuję napisać do nich może zaproponują tobie coś indywidualnego a w ostateczności dobry VPS lub jakiś mały dedyk o ile finanse pozwalają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ar4 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2016 Nie wiem nawet z jakim budżetem możemy rozmawiać. Na razie szukam rozwiązania... Ps. napisałem do IQ, zobaczymy co oni zaoferują... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dhosting.pl 5 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2016 (edytowany) Ar4 napisz do nas na bok@dhosting.pl - mamy rozwiązanie idealne pod Twoje potrzeby. Zobacz animację, wyjaśniającą zasadę działania naszej usługi:https://www.youtube.com/watch?v=88qEOkMLI5w Edytowano Listopad 4, 2016 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ar4 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2016 Napisałem... czekam na odpowiedź... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2016 (edytowany) Treść usunąłem - miała charakter techniczny. Edytowano Listopad 4, 2016 przez Bartosz Z (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ar4 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2016 Treść usunąłem - miała charakter techniczny. Może bym odpowiedział na tą treść. Coś konkretnego chciałeś się ode mnie dowiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach