Chuck 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2016 Witam, ciekawi mnie czy też mieliście problem z otrzymaniem kodu authinfo polskiej domeny od firmy domeny.pl? Ceny przedłużeń mają wysokie dlatego przenoszę. Najpierw wielkie pisanie negocjowanie i sugerowanie, że inne firmy mogą mieć 'różnice poglądów' a teraz każą czekać na kod kolejny tydzień!!! Z tego co widzę to oni są taką firmą z różnicą poglądów, tak że odradzam a jak macie jakieś domeny u nich to przenoście czym prędzej!. Może znacie jeszcze inne firmy, które też robią problem i które wypadałoby unikać? przenosiłem już domeny z różnych firm z nazwy, home, netmarku i generalnie dość sprawnie to szło. W ovh to już w ogóle bajka bo samodzielnie można kod wyklikać w panelu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lindsey 19 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2016 Napisz do NASKu. Mi kiedyś hekko nie chciało wydać kodu. Nask wydał po kilku dniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chuck 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2016 Dziękuje za informacje, obym nie musiał z tego korzystać :/ jakaś dziwna ta firma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2016 (edytowany) Dlatego dobrze być w firmach w których wydanie kodu authinfo to jedno kliknięcie (dostęp z panelu) Edytowano Listopad 8, 2016 przez Westbam (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2016 Dlatego dobrze być w firmach w których wydanie kodu authinfo to jedno kliknięcie (dostęp z panelu) A później płacz, że ktoś ukradł domenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
assasin 2 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2016 z drugiej strony to niebezpieczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2016 A później płacz, że ktoś ukradł domenę. Co z kodu jeśli nie ma dostępu do maila który go rejestrował? Zawsze można to wyprostować posiadając e-maila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DziewczynaTesli 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2016 ehost akurat fajnie wydaje, trzeba im przyznac. chociaz wymagaja listu pisanego z prosba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2016 @up, na czym polega ta fajność? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2016 @up, na czym polega ta fajność? Na słabej szeptance. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2016 Archi, to to i ja wiem . @moderatorzy, czy można takich userów banować i usuwać ich posty i linki z profilu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2016 @moderatorzy, czy można takich userów banować i usuwać ich posty i linki z profilu? Szybko wracają, to chyba jakieś rozdwojenia jaźni na wyższym poziomie. Uwierz, że jest to robione 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2016 To może linki w profilu trzeba ustawić jako noindex, nofollow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rachman 1 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2016 Wychodzi że przed upływem ważności domeny z 2 miesiące przed warto wołać authinfo bo można nie zdążyć potem Swoją drogą to nie jest obowiązek by dali kod? Do tej pory nie miałem problemów z odebraniem gdy chciałem przenieść ale dobrze wiedzieć że NASK w razie czego wyda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Kaczorowski 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2019 Witam. Od paru miesięcy domeny.pl utrudniaja mi przeniesienie domen. Szukam ludzi którzy mają lub mieli podobne problemy z domeny.pl. Niestety mogą to być tylko osoby które miały ten problem w ostatnich 3 latach. Chcę złożyć pozew zbiorowy i szukam ludzi którzy tak jak ja mają już dosyć użerania się z nieuczciwymi praktykami i wyłudzaniem pieniędzy przez firmami w tym kraju i chce ukrócić ich działania. Mam już prawnika, który zajmie się sprawa. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: Tomek.kaczorowski@gmail.com Pozdrawiam Tomasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach