Pokes 1 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2016 Opis: Kupię rozkręconą sieć serwerów CSGO/forum Cena: 3000tys. Płatność: Przelew Kontakt: PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2016 Za 3000 tys (zł) dam Ci się zatrudnić, i rozkręcę sieć. Pieniążki z góry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokes 1 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2016 Nie interesuje mnie nowe sieci. Tylko sieci doświadczone, z historią, renomą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2016 (edytowany) 3 000 000 PLN za sieć CSGO? Grubo. Edytowano Listopad 2, 2016 przez murgal (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokes 1 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2016 @mrugal nie graj głupa i przestań mi robić wysypisko z tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2016 @mrugal nie graj głupa i przestań mi robić wysypisko z tematu. Tak napisałeś w pierwszym poście : o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2016 @mrugal nie graj głupa i przestań mi robić wysypisko z tematu. Zamiast jeździc po ludziach naucz się pisać cyfry. 3000 tys to nie 3 tys zł tylko 3 000 000 (dla twojej wiadomości 3 miliony złotych). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bolda500 1 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2016 Mu pewnie chodziło o 3000 tyś. groszy. To już bardziej realna cena A może chodzi o 3000 tyś. kapsli po piwie bo na końcu niema zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fard 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2016 https://mygo.pl/topic/4188-2-serwery-csgo-1v1-retake/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach