Kyogi 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2016 Chciałbym dodać do mojej domenty sklep, aby można było kupić moją grę (nie wykluczam tego że mi jeszcze jakaś gra dojdzie) Jaki skrypt polecacie na bardzo małą ilość produktów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2016 Na coś takiego małego to wordpress plus dodatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kyogi 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2016 Nie ogarniam wordpressa. Robię wszystko na jakimś hostingu i wrzucam przez FTP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 28, 2016 Warto się nauczyć. W internecie bez nauki czegoś nowego nic nie zdziałasz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2016 Nie ogarniam wordpressa. Robię wszystko na jakimś hostingu i wrzucam przez FTP Nie ogarniasz podstawowych pojęć. Wordpress to skrypt A wszyscy wrzucają pliki na hosting przez FTP'a. Najpierw poczytaj o tym dopiero się za to weź. Na początku wyszukaj sobie jak zaintalować wordpressa na hostingu a następnie dodatek/wtyczka WooCommerce (jeśli dobrze pamietam ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach