Gość Roothek Zgłoś post Napisano Październik 25, 2016 Czy wam też soyoustart padło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 25, 2016 Mają od jakiegoś czasu problemy z certyfikatami, ale ogólnie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roothek Zgłoś post Napisano Październik 25, 2016 To chyba coś z moją neostradą =D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seomajster 14 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2016 Też mam problem z dostępnością serwerów OVH na neostradzie Z innego DC pingują bez problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2016 problem z orange Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2016 Ktoś wystawił certyfikat z .com na .pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 25, 2016 U mnie OVH w PL leciało dzisiaj przez francje chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2016 Przez Niemcy dokładnie . Orange dzisiaj z rozgłaszaniem prefixow poszalało . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 25, 2016 Do wp.pl miałem dzisiaj przykładowo 170 ms Później wszędzie normalnie, ale do serwerów Steam 100-120 (dwa razy więcej niż normalnie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ubinoob 12 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2016 Wczoraj zerwało sesję w LIM'ie OVH<>TPNET. http://travaux.ovh.net/?do=details&id=20959 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2016 A gdyby ktoś chciał po polsku poczytać: http://prace.ovh.pl/?do=details&id=26625&PHPSESSID=dbace1627d71e88bd7804a72ec51fb84 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach