Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Październik 24, 2016 (edytowany) Cześć. Poszukuję DC, które może zapewnić serwer/kolokację dla serwera: - 24 vCPU (4 CPU * 6 cores) - 48GB RAM (z możliwością powiększenia w razie potrzeby) - 16TB miejsca na dane (z możliwością powiększenia w razie potrzeby) - sieć (im szybsze łącze tym lepiej) Lokalizacja Katowice lub bliska okolica. Chcę rozeznać dwa warianty: 1. wydzierżawienie miejsca pod serwer 2. wydzierżawienie serwera Uprzejmie proszę o podpowiedzi do kogo - jaka serwerownia/firma mogę kierować zapytanie. DC mogące zaoferować powyższy serwer (jego kolokację) proszę o informację na PW bym mógł przesłać oficjalną prośbę o ofertę. -- Edycja: W samych Katowicach odszukałem DC i wysłałem zapytanie do Quicktel, 3S, Atman, Polcom, COIG. Edytowano Październik 24, 2016 przez mariaczi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2016 Jak Katowice to polecam kontakt z 3S lub też 4datacenter . Jest także ATM co do tego . Wszystkie opcje oczywiście dotyczące kolokacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niko 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2016 Zapraszam do do naszej firmy, oferujemy zarówno serwery dedykowane, cloud computing oraz kolokację (w naszym obiekcie na terenie Krakowa). Nasi handlowcy chętnie przygotują dla Ciebie ofertę: http://www.s-net.pl/kontakt/ Pozdrawiam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picira 0 Zgłoś post Napisano 21 Wrzesień Thank for sharing ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach