Kynsz 1 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2016 Witam Potrzebuje jakiegoś sposoby na edytowanie nazwy kliku zdjęć na raz w danym produkcie, np produkt ma 20 zdjęć, co 3 zdjęcia z niego mają mieć inną nazwę Produkty i zdjęcia już są dodane, a ręczne edytowanie po 1 zdjęciu używając aktualnego dostępnego sposoby w preście będzie katorgą i zajmie kilka dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likufanele 77 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2016 Może uda ci się znaleźć jakiś plugin do tego. Jeśli nie, to najprościej chyba będzie to zrobić bezpośrednio w bazie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kynsz 1 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2016 Może uda ci się znaleźć jakiś plugin do tego. Jeśli nie, to najprościej chyba będzie to zrobić bezpośrednio w bazie. Szukałem ale niestety nic nie znalazłem, a z bazą pomysł odpada, bo do zdjęcia muszę przypisać ID konkretnego koloru w nazwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likufanele 77 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2016 Czyli musisz "fizycznie" spojrzeć na zdjęcie i z niego określić kolor? Nie masz go gdzieś zapisanego w innych danych o produkcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kynsz 1 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2016 Czyli musisz "fizycznie" spojrzeć na zdjęcie i z niego określić kolor? Nie masz go gdzieś zapisanego w innych danych o produkcie? Mam je na starym sklepie, oraz w katalogach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach