Diox 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2016 Witam. Problem tkwi w tym, że kupiłem dedyka wszystko git skonfigurowałem, ale jest błąd podczas łączenia się z serwerem. Myślę, że to przez port kanału, czy ktoś się orientuję co mam tam wprowadzić? Screen z serverinfo: - http://i.imgur.com/PR5WB9d.png Proszę o jak najszybszą odpowiedź! Z góry dzieki :-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2016 netstat -tap ? Logi aplikacji ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip_b 19 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2016 Witam. Problem tkwi w tym, że kupiłem dedyka wszystko git skonfigurowałem, ale jest błąd podczas łączenia się z serwerem. Myślę, że to przez port kanału, czy ktoś się orientuję co mam tam wprowadzić? Screen z serverinfo: - http://i.imgur.com/PR5WB9d.png Proszę o jak najszybszą odpowiedź! Z góry dzieki :-). Ja bym poszukał info na forum/wiki serwera który uruchamiasz, bo tutaj może być problem z uzyskaniem odpowiedzi, szczególnie że nie podałeś żadnego komunikatu błędu... najprawdopodobniej twoja konfiguracja nie jest taka do końca "git". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diox 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2016 (edytowany) Błąd podczas łączenia się z serwerem to błąd. Dodatkowo przy prawidłowo podpiętej stronie: http://screenshot.sh/oBKDFYjFhREAz Netstat -tap: http://screenshot.sh/mMyekldT3482b Dodam, że hosting mintshost. W necie czytałem o my.cnf, ale nie mam tak owego pliku. Edytowano Październik 20, 2016 przez Diox (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2016 Przelewasz 20 pln na cele dobroczynne to Ci to zrobię . 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diox 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2016 Przelewasz 20 pln na cele dobroczynne to Ci to zrobię . Nie obraź się, ale dużo prędzej bym przelał 20 zł komuś kto pomoże za darmo xDD Ahh ta Polsza ;-; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip_b 19 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2016 Nie obraź się, ale dużo prędzej bym przelał 20 zł komuś kto pomoże za darmo xDD Ahh ta Polsza ;-; że przepraszam co kurna??????? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diox 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2016 że przepraszam co kurna??????? Wybacz, nie trawię osób, które wiedzą o czymś co może pomóc 2 osobie, a i tak cebulaki proboja jeszcze na tym zarobic. Gdybym byl taki sam jak Ty - ksk, teraz nie dostalbys tej informacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2016 Nie obraź się, ale dużo prędzej bym przelał 20 zł komuś kto pomoże za darmo xDD Ahh ta Polsza ;-; Nie widzę problemu, godzina pracy technika to około 100 złotych netto, wystawić fakturę? 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip_b 19 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2016 Wybacz, nie trawię osób, które wiedzą o czymś co może pomóc 2 osobie, a i tak cebulaki proboja jeszcze na tym zarobic. Gdybym byl taki sam jak Ty - ksk, teraz nie dostalbys tej informacji.Teraz kolego możesz być pewien że nie dostaniesz żadnej pomocy. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diox 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2016 Nie widzę problemu, godzina pracy technika to około 100 złotych netto, wystawić fakturę? Co innego gdy mówimy o rozpisaniu pomocy - max 5 minut, a co mówimy o zrobieniu całego serwera mój drogi :-). Myślę, że obejdzie się bez faktury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2016 Diox, niestety wiedza kosztuje. Za darmo to się robi byle jak, bo każdy chce zarobić, 20 złotych to naprawdę nie dużo za to. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devon 50 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2016 Skoro tylko max 5 minut no to dasz radę sam - koniec tematu, nie ma sensu odpisywać @ksk brawo za podejście! dałem punkt reputacji. Podkreślam ksk nie chciał zarobić prosił o przelew na cele dobroczynne - gratuluje podejścia! 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2016 Śmieszą mnie ludzie pokroju takiego właśnie błaźnienia się. Jakieś cuda metin2 kupują serwery to chyba trzeba mieć jakieś pojęcie na ten temat. Chyba jesteśmy na forum web hostingowym a nie jakieś forum o gierkach. Skoro kolega chciał ci pomóc za 20zł przelew na cele charytatywne i go wyśmiałeś to masz pomoc od technika podanego wyżej 100zł netto Dziękuję dobranoc. 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach