phua 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2016 (edytowany) Witam, mam problem z ŚląskDataCenter.pl, czyli SLDC.eu - hosting, vps, domeny firmy LiveNet Sp. z o.o., której jakość świadczenia usług i opinie są bardzo niskie, jak wszyscy wiemy. 2 miesiące temu zleciłem transfer domeny, po miesiącu domena była jako pending, cisza, nie mogłem jej używać. Poprosiłem o anulowanie. Zamknęli ticket bez słowa. Napisałem raz jeszcze, niby anulowali. Po 2 tyg sprawdzam, nie miałem czasu wcześniej, okazało się, że domena w NASK ma status "Domain transfer pending". Czy mogę wywrzeć na nich wpływ? Planuję zapłacić te kilka złotych za stworzenie landing page z ostrzeżeniem przed tym syfem i podpiąć pod ich słowa kluczowe reklamę w adwords oraz oczywiście sprawa do adwokata, ale zależy mi na czasie. Edytowano Październik 18, 2016 przez phua (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devon 50 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2016 Napisz do NASK że robią problemy - sprawdź w whois kto jest formalnie rejestratorem i próbuj u niego (ew. mail o tym partnerze do NASK). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach