GoliBroda 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2016 Witam, mam plik, niecały megabajt. Szukałem jakiś tanich hostingów, żeby go tam shostować i natknąłem się na to forum i oferty użytkowników, że mogli by to na swój wrzucić. Co by mi odpowiadało bardziej bo totalnie nie znam się na tych rzeczach. Jest to tak jakby server adhoc dla emulatora psp, długo by gadać Chciałbym, żeby to sobie chodziło 24/7 i tyle. waży 1 mega więc problemu by nie stwarzało. W zamian mogę dorzucić się co miesiąc parę złociszczy. Byłby ktoś tak miły by mi pomóc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2016 Jak 1 MB to lepiej na dropboxa z public linkiem wrzucić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2016 Masz mnóstwo darmowych hostingów - a z tak "wielkim" plikiem wszędzie możesz go wepchnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DaFFX 14 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2016 Chodzi o to zeby ten plik odpalic a nie tylko wrzucic:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2016 (edytowany) Najtańszy VPS 10zł miesięcznie, znajdziesz nawet VPSa za 1$ gdzieś w świecie. Serio wolisz sępić ? Myślisz że ktoś odpali Ci na swojej maszynie niewiadomego pochodzenia plik? Edytowano Październik 17, 2016 przez murgal (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DaFFX 14 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2016 W arubie za 4:d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2016 Napisz na PW to Ci to wrzucę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach