Redzio 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2016 Witam. Od sporego już czasu moje forum nawiedza facebook user agent, czy ktoś wie jak go skutecznie usunąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzejkob 9 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2016 Zapewne to pajączek Fejsa. Nie groźny. Jak ktoś wrzuca link do forum na FB, to owy pajączek wczytuje miniaturkę i tytuł/opis linka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2016 Plik robots.txt ewentualnie w zależności od silnika forum możesz mieć to w ustawieniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redzio 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2016 Ok, ogarnąłem sprawę. Zablokowałem w .htaccess Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2016 Z ciekawości, po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gutek 23 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2016 Blokowanie facebooka o ile zapytania są z jego pól adresowych to głupota, nawet jeżeli jest wiele odsłon to przyczyną jest np. wyświetlanie Twojej strony via facebook. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redzio 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2016 Odblokowałem. Sorry za zamieszanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach