mistrzkrisu 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2016 Witam,czy wie ktoś jak mogę sprawić by mieć automatycznie wpisy na fp na facebooku jak napiszę na blogu? Sprawdzałem wiele metod i nie mogę użyć żadnej z nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip_b 19 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2016 Witam,czy wie ktoś jak mogę sprawić by mieć automatycznie wpisy na fp na facebooku jak napiszę na blogu? Sprawdzałem wiele metod i nie mogę użyć żadnej z nich. Jeśli chodzi o wordpress to powinieneś znaleźć moduł który co prawda wysyła tweety na Twitter ale również posiadał możliwość dodania danych z facebooka, niestety nie podam konkretniej bo nie używam wordpressa od ponad 2 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fizyda 34 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2016 Jeśli chodzi o wordpress to powinieneś znaleźć moduł który co prawda wysyła tweety na Twitter ale również posiadał możliwość dodania danych z facebooka, niestety nie podam konkretniej bo nie używam wordpressa od ponad 2 lat. Jest oficjalna wtyczka facebooka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach