lyskaczu 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2016 Witam posiadam do sprzedania serwer dedykowany dzierżawiony w MINTSHOST.PL SPECYFIKACJA: Intel i5-4570 8gb ram 1x1 TB SATA OPLACONY: Serwer stoi mi pusty od 2 miesięcy i chcę się go pozbyć, na serwerze został wrzucony nowy kernel skompilowany pod serwery gier cs, CS:GO które śmigały aż miło. Co wyróżna ten serwer w ofercie mints ? Niski koszt przedłużenia. Dlaczego tak mam ? Za wszelkie modyfikację serwera cpu, ram, płaciłem jednorazowo. Aktualnie nie zorientowany w wartości serwera, ewentualnie propozycje proszę przesyłać na PW. Z góry serdecznie dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JakubC 43 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2016 Witam posiadam do sprzedania serwer dedykowany dzierżawiony w MINTSHOST.PL SPECYFIKACJA: Intel i5-4570 8gb ram 1x1 TB SATA OPLACONY: 9895300f12a1a498b13d991128956376.png Serwer stoi mi pusty od 2 miesięcy i chcę się go pozbyć, na serwerze został wrzucony nowy kernel skompilowany pod serwery gier cs, CS:GO które śmigały aż miło. Co wyróżna ten serwer w ofercie mints ? Niski koszt przedłużenia. Dlaczego tak mam ? Za wszelkie modyfikację serwera cpu, ram, płaciłem jednorazowo. 7f637af17252c0ca91fc3b226a75ddd6.png Aktualnie nie zorientowany w wartości serwera, ewentualnie propozycje proszę przesyłać na PW. Z góry serdecznie dziękuję. Nie no jakaś cena musisz rzucić jaki tam jest dysk? Prosiłbym o smarta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2016 yy Cena? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach