monik 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2006 Hosting podobny cenowo do forall ale troche stabilniejszy znacie. Bo nie wiem na forall często są pady. Napiszcie pare firm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2006 Witam; Proponuje sprawdzić oferty Firm których opinie znajdziesz na podforum "Opinie". A tak szczerze to raczej nie znajdziesz "w miarę dobrego" hostingu w takich cenach jak ma forall. Pozdrawiam; Szczepanik Adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał Roguski 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2006 Hosting podobny cenowo do forall ale troche stabilniejszy znacie. Bo nie wiem na forall często są pady. Napiszcie pare firm. Jestem klientem firmy Forall.pl i ostatnio serwer działał całkiem dobrze, ostatnio nawet obeszło się bez padów. Sam się zdziwiłem, a jednak Możesz spróbować u nich (np. najmniejsze konto na 3 msc. jest za darmo), a jak Ci się nie spodoba to zrezygnujesz Pozdrawiam, Michał Roguski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monik 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2006 Dzisiaj miał serwer forall chyba pad ale nie jestem pewien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach