Diego164 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2016 WItam, zlece usuniecie malware ktore dokleja mi sie do plików header.php na wordpressach czego skutkiem jest powolne wczytywanie się strony, blokowanie strony (za wirusy) przez google i przegladarki... Jest to ten sam problem co tu: http://www.webhostingtalk.pl/topic/55292-wordpress-i-malware/ Robilem wszystko, jednak za kazdym razem w jednej chwili dokleja mi ten zlosliwy kod! Cena na priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fizyda 34 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2016 (edytowany) Nie wiem co na to inni, ale moim zdaniem ciężko wycenić usunięcie malware bez wcześniejszego przyjrzenia się zainfekowanej stronie. Przez przyjrzenie się mam na myśli pliki, pa wordpressa oraz bazę danych. Edytowano Październik 7, 2016 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2016 Odezwij się na prywatnej - może znajdę czas wieczorem lub jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach