Gość Roothek Zgłoś post Napisano Październik 5, 2016 Mam do wynajęcia 4 x KS-1 z procesorami Intel Atom N2800 Cena: 30zł /msc (Wystawiam Fakturę) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gutek 23 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2016 napisz mi na pw jakie są ich adresy ip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2016 Wynajęcia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arhu 4 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2016 Jak wynajem? Nie można oddać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2016 Można, ale autor wynajmuje. Zresztą jak wygooglujesz sobie "serwery dedykowane" to 10 na 30 pierwszych firm podwynajmuje serwery z ovh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 6, 2016 No właśnie. Jednego słowa użyłeś bardzo ważnego w swojej wypowiedzi. "FIRM" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roothek Zgłoś post Napisano Październik 6, 2016 No właśnie. Jednego słowa użyłeś bardzo ważnego w swojej wypowiedzi. "FIRM" Mam firmę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach