riperekk 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2016 Witam, szukam kogoś kto nie chciałby mi udzielić korepetycji oraz zrobić kilka przykładów. To mają być tylko przykłady i nie posłużą mi do zabezpieczeń.Oczywiście za opłata bo nic za darmo nie ma Potrzebuje na ćwiczenia takie coś a jestem trochę ciemny w tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Październik 5, 2016 Masz bana a google? Odrobina własnego wkładu i znajdziesz przykłady nawet i z opisem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likufanele 77 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2016 Witam, szukam kogoś kto nie chciałby mi udzielić korepetycji OK... Ja jestem chętny żeby ci nie udzielić korepetycji Moja stawka to 50 PLN za godzinę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
riperekk 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2016 ktoś coś jeszcze? bo @up nie odpisuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2016 A czemu miałby odpisać? Ja tez bym nie chciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach