Gość Zgłoś post Napisano Październik 3, 2016 Potrzeba mi 2-3 VPSów na KVM w polskiej lokalizacji. Parametrami zbliżona do oferty OVH VPS SSD 1 Z góry dziękuję za oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#Gremsonkowy# 9 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2016 webh.pl z kodem STARTKVM 90% taniej. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DziewczynaTesli 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2016 90% to bardzo dużo, Hekko ma 'tylko' 50%. To webh.pl to jakieś rzetelne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 5, 2016 Oby... bo dzisiaj biorę dwa VPSy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k.kozak 49 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2016 Zachęcam do przetestowania naszych KVMów. Jestem pewny, że nie będziecie zawiedzeni. Warto jednak zauważyć, że kod STARTKVM daje rabat 90% na pierwszy miesiąc usługi i tylko na jeden serwer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafiki Zgłoś post Napisano Październik 7, 2016 Czyżby kod STARTKVM już był nieaktywny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 7, 2016 Chyba tak, znalazłem natomiast kod SHIN2016 i on wydaje się działać, choć daje "tylko" 50% upustu na pierwszą płatność. KVMy mam u nich do dziś i działają wyśmienicie, także raczej nie będzie powodów do narzekań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach