wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2016 (edytowany) Posiadam domenę faceitstats.com i hosting w hitme, dziś nagle coś padło, bo na FTP normalnie mogę się zalogować, a domena nie wskazuje na żaden adres IP, od kupna nic nie było zmieniane, serwery DNS podpięte. Ktoś miał dziś taki problem? Akurat w tym czasie odwiedziło mnie Google z AdSense i anulowali prośbe o aplikacje, bo server is down. Tydzień w plecy Edytowano Październik 3, 2016 przez wlodziu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemon 35 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2016 Posiadam domenę faceitstats.com i hosting w hitme, dziś nagle coś padło, bo na FTP normalnie mogę się zalogować, a domena nie wskazuje na żaden adres IP, od kupna nic nie było zmieniane, serwery DNS podpięte. Ktoś miał dziś taki problem? Akurat w tym czasie odwiedziło mnie Google z AdSense i anulowali prośbe o aplikacje, bo server is down. Tydzień w plecy Domenę trzeba przedłużać w terminie, a nie zwalać na hosting. ---- przemo@mint1203 ~ $ host faceitstats.com Host faceitstats.com not found: 3(NXDOMAIN) przemo@mint1203 ~ $ whois faceitstats.com | grep Status Domain Status: clientHold https://icann.org/epp#clientHold Domain Status: serverHold https://icann.org/epp#serverHold Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2016 rzeczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemon 35 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2016 rzeczywiście Sorry Widziałem tam 2015, za dużo pracy. Dostała w każdym bądź razie HOLDa. Pisz do operatora co by wyjasnił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 3, 2016 Nie zapomnij później napisać co się stało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2016 Po prostu email z potwierdzeniem wchodził do SPAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach