qbek 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2006 witam widzialem kiedys strony w takowej domenie jednak za nic nie moge znalesc nikogo kto by je rejestrowal czy ktos moze mi powiedziec "od czego" one sa? i ew. gdzie je rejestrowac z gory dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aftereight 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2006 widzialem kiedys strony w takowej domenie jednak za nic nie moge znalesc nikogo kto by je rejestrowalczy ktos moze mi powiedziec "od czego" one sa? i ew. gdzie je rejestrowac Nic dziwnego, że nie możesz znaleźć nikogo, kto rejestruje domeny z rozszerzeniem .me, bo takie domeny nie istnieją. Na stronie http://www.iana.org/ dostępne są informacje o wszystkich istniejących domenach - krajowych (IANA ccTLD Database) i ogólnych (Generic Top-Level Domains). Tam też znajdziesz informację u kogo można je zarejestrować i na jakich warunkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qbek 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2006 ups... no fakt wstyd mi troszke ale to byla domena .me.uk coz, mezczyzna jest wzrokowcem za adres dziekuje, przyda sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach