Rolej 58 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2016 Cześć, Szukam jakiejś ciekawej alternatywy dla Public Cloud w OVH. Potrzebuje jakiegoś rozwiązania w rozliczeniu godzinowego dla postawienia sobie swoistego laboratorium opartego na Proxmox 4.x (LXC i te sprawy) dla symulowania większego obciążenia, konfiguracji oraz innych scenariuszy, które mi wejdą w głowę. Główne warunki: Rozliczanie godzinowe; Opłata za wykorzystaną przestrzeń dyskową jakaś symboliczna, nie wygórowana. Lokalizacja nie jest jakoś ważna, aby w Europie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tb3.pl 11 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2016 Czyli szukasz chyba raczej serwera dedykowanego, jeśli chcesz "symulować większe obciążenie" to jest ryzyko że prędzej czy później operator zareaguje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#Gremsonkowy# 9 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2016 Najlepiej dedyk z kimsufi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2016 Czyli szukasz chyba raczej serwera dedykowanego, jeśli chcesz "symulować większe obciążenie" to jest ryzyko że prędzej czy później operator zareaguje A dlaczego ma zareagować? To się kupuje VPS z gwarantowanymi zasobami, a nie w firmie krzak co sprzedaje więcej niż ma i wywala "tych niewygodnych". 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2016 Najlepiej dedyk z kimsufi. Mam KSa, jednak na nim mam wszystko to co potrzebuje mieć uptime 99.999%. Poza tym dedyk zobowiązuje miesięczną stałą opłatę a chmura ile wykorzystam tyle płacę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devon 50 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2016 To nie lepiej spróbować na Google Cloud ? 300$ na 60 dni dostaniesz bezpłatnie: https://cloud.google.com/free-trial/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach