peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2016 Czołem, borykam się ostatnio z poprawną konfiguracją serwera mailowego aby wiadomości nie trafiały do spamu. Test: https://www.mail-tester.com/web-3JTaDR oncreative.pl / ns1.oncreative.pl / ns2.oncreative.pl Aktualnie rozchodzi się o DKIM, posiadam panel vesta i vesta sama generuje klucz DKIM dla domen, w związku z tym, prosiłbym o informacje co robię źle, bardzo dziękuję z góry za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2016 Odezwij się na pw z danymi do vesty pomogę wejdę na pc. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vjdj 4 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2016 v-list-mail-domain-dkim nazwa_uzytkownika nazwadomeny Sprawdź i porównaj klucze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2016 Problem aktualny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Październik 2, 2016 Kontaktowałeś się z RafoX, który zaoferował swoją pomoc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vjdj 4 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2016 Sprawdzałeś co podałem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2016 Problem aktualny Na początek IP z którego wysyłasz 89.75.33.99 jest na liście w dnsbl.sorbs.net - które to IP pochodzi z xxx.xxx.chello.pl. Nic z tym nie zrobisz ale?! Pytanie teraz jak masz ustawioną pocztę (porty/SSL) i DNS. Ważna dość informacja: "Upewnij się, że rekord DKIM TXT DNS dla domeny oncreative.pl zawiera selektor mail. " Mam nadzieję że korzystając z smtp/pop/imap używasz mail.oncreative.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2016 Kontaktowałeś się z RafoX, który zaoferował swoją pomoc? Kontaktował się ze mną jednak nie mam jak mu pomóc skoro nie chce udostępnić danych do serwera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devon 50 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2016 RafoX ponieważ jak wpiszesz sobie jego dane dostępne z profilu w google to otrzymasz ciekawe informacje - lepiej nie pytać co tym razem jest na tym serwerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach