pele112 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2016 Witam, Planuje zakupić serwer dedykowany lub vps pod jeden serwer CS:GO 32/32 sloty. Budżet jaki mam to jest 120 zł, widziałem ofertę w mintshost mowa o pakiecie za 99 zł czy to wystarczy? Ogólnie co w tej kwocie polecacie? VPS czy dedyka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2016 kup w jakiejś firmie co oferuje serwery gier a nie wygłupiaj się odrazu z vps czy serwerem dedykowanym . Zdecydowanie taniej to wyjdzie i lepiej . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pele112 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2016 Nie wyjdzie taniej, wyjdzie podobnie. Dodatkowo chce sobie tam dorzucić małe forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip_b 19 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2016 (edytowany) Nie wyjdzie taniej, wyjdzie podobnie. Dodatkowo chce sobie tam dorzucić małe forum. forum postawisz na współdzielonym za 50zł / rok polecam Hekko.pl, przecież nikt nie powiedział że musisz i CS i forum trzymać w jednym miejscu - dodatkowy atut jak serwer padnie będziesz mógł ludzi poinformować o niedogodnościach Jeśli jednak chcesz po swojemu to w tej cenie radzę rozejrzeć się za dobrym serwerem KVM z AntyDDoS - temat przewija się non stop szukaj pod hasłami "VPS antyddos" edit: Ew to co znam https://www.ovh.pl/cloud/instances/cpu.xml - Instancja EG-7 88 netto/mies. Anty-DDoS zawarty w ofercie IP V4 SLA 99,999% średni ping do mojej instancji w DC SBG HG-7 z netu radiowego (wieś) - 42 ms ze światłowodu Multimedia - 37 ms Edytowano Wrzesień 29, 2016 przez filip_b (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoreVPS.pl 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2016 Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą VPS SSD https://corevps.plW przypadku zainteresowania oferujemy bezpłatny okres testowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2016 Oferta wysłana na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trzeciaq 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2016 Ovh Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#Gremsonkowy# 9 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2016 Blazingfast.io będzie idealnym hostingiem do twoich potrzeb. Ponieważ posiadają naprawdę spoko ochronę Anty-DDoS a dodatkowo w ich supporcie znajduje się polak przez co wszelkie sprawy będziesz mógł załatwiać w ojczystym języku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DaFFX 14 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2016 Sprawy w bf załatwiane s tylko w j. Ang Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach