TheMegaCherry 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2016 (edytowany) Witajcie, Sprawa wygląda tak... ...zainstalowałem sobie VirtualBoxa gdzie na nim postawiłem Whonix-Gateway i Whonix-Workstation. Wirtualnym systemem gdzie "działam" jest Whonix-Workstation, lecz cały ruch internetowy wychodzi jak i przychodzi przez bramę Whonix-Gateway, która puszcza dane po przez TORa. Obecne połączenie wygląda tak: system > TOR > świat lecz chciałbym po TORze dodać jeszcze VPNa, więc połączenie miało by wyglądać tak: system > TOR > VPN > świat Jak mogę uzyskać taki efekt? Zadziała taki sposób, że sieć systemu na którym działam (Whonix-Workstation) będzie się odnosiła do bramy Whonix Gateway, gdzie jest TOR a sieć Whonix Gateway będzie się odnosiła do następnego systemu gdzie będzie włączony VPN? Edytowano Wrzesień 28, 2016 przez TheMegaCherry (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheMegaCherry 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2016 Nikt nie jest w stanie mi pomóc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DaFFX 14 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2016 Mi sie wydsje, ze nie da sie czegos takiego zrobic... No chyba, ze mass wlasny wezwl tora wtedy to jest bardziej mozliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach