EvoBattle 33 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2016 Witam.Karta praktycznie nieużywana, leżała w budzie, gdyż brak czasu na gry i zabawy. Cena: 750zł +kw. (kup .za 1400). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kashi66 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2016 Za tanio coś. Musi być haczyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2016 biere pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EvoBattle 33 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2016 (edytowany) Oczywiście, że jest haczyk. Czas, zależy mi na szybkim opchnięciu tego sprzętu. Normalne ceny tej karty to w granicach 900zł teraz, dlatego myślę, że 750 +kw to dobra oferta dla kogoś komu zależy na dobrej, w pełni sprawnej karcie, a mi na czasie. Edytowano Wrzesień 27, 2016 przez EvoBattle (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryzio 1 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2016 Ta i pracowała w koparce BTC tylko 3 lata. Jesteś świadomy, że to można sprawdzić? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2016 Ta i pracowała w koparce BTC tylko 3 lata. Jesteś świadomy, że to można sprawdzić? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Ale jesteś świadomy że spóźniłeś się z tym postem około miesiąc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EvoBattle 33 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2016 (edytowany) Witam.Karta sprzedana już dawno temu, klient zadowolony. Teraz on kopie..ale dupy chłopakom w counter'a (karta nie była używana jako żadna koparka, wszystkie informacje dałem prawdziwe). Edytowano Październik 25, 2016 przez EvoBattle (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach