wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2016 Hej, mam pewną stronkę, która generuje dośc duży ruch i chciałbym pozyskac metodę zarobkową - a mianowicie reklamy. Szukam czegoś w stylu Adsense. Złożyłem aplikacje do nich, ale strasznie długo to trwa. Czy korzystaliście z czegoś innego? Macie jakieś opinie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fizyda 34 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2016 RTB House ostatnimi czasu dość często widuje, a i reklamy dość dobrze stargetowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makina 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2017 O też sie nad tym zastanawiałam, dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubombo 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2017 Może jeszcze adkontekst? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karczowqa 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2018 Adkontekst? Lipa. Ja bym się zastanowił nad boksami reklamowymi z bodajże Novem i https://lead.network Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bluemoon 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2018 Poszukaj coś w stylu yiledbird,yieldriser, spicymobile, rocketmobile way2grow itp Jest tego trochę. Wszystko zalezy od tego jak duży masz ruch. Niektóre z tych firm mogą nie chcieć współpracować przy zbyt małych wydawcach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makslanc 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2018 A sieć AdKontekst ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuba_Z 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2018 (edytowany) Ja korzystam obecnie z optad360, kiedyś działałem z yieldbird po tym jak przemienili się z adtaily, ale zarabiałem więcej z adsense więc wypiąłem ich kody. Po yieldbird próbowałem jeszcze z yieldriser ale obsługa beznadziejna - bardzo wolno odpowiadali na moje maile, opóźnienia z płatnościami i w końcu zrobiłem test z optad360 żeby sprawdzić kto lepiej będzie dla mnie zarabiał. Po 3 tygodniach testów podzielonego ruchu pół na pół optad360 zarobił dla mnie więcej o 36% w porównaniu do yieldriser i zaskoczony byłem faktem, że zarobiłem więcej nawet przy wyższej prowizji optad360. Co do współpracy to płacą terminowo, tylko raz spóźnili się 3 dni, osoba kontaktowa zawsze rzeczowo i szybko odpowiada. Edytowano Luty 20, 2018 przez Kuba_Z (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bluemoon 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2018 Ja korzystam obecnie z optad360, kiedyś działałem z yieldbird po tym jak przemienili się z adtaily, ale zarabiałem więcej z adsense więc wypiąłem ich kody. Po yieldbird próbowałem jeszcze z yieldriser ale obsługa beznadziejna - bardzo wolno odpowiadali na moje maile, opóźnienia z płatnościami i w końcu zrobiłem test z optad360 żeby sprawdzić kto lepiej będzie dla mnie zarabiał. Po 3 tygodniach testów podzielonego ruchu pół na pół optad360 zarobił dla mnie więcej o 36% w porównaniu do yieldriser i zaskoczony byłem faktem, że zarobiłem więcej nawet przy wyższej prowizji optad360. Co do współpracy to płacą terminowo, tylko raz spóźnili się 3 dni, osoba kontaktowa zawsze rzeczowo i szybko odpowiada. optad360 - Mają jakiś prób wejścia? Minimalny ruch czy coś w tym stylu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach