master.tilk 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2016 Serwer testowy i tak ustawiłem konfigurację PHP czy dobrze #PHP Settings php1_release=7.0 php1_mode=mod_php php2_release=5.6 php2_mode=suphp opcache=yes htscanner=no php_ini=no php_timezone=Europe/London php_ini_type=production ioncube=no zend=no suhosin=no x_mail_header=yes #MySQL Settings #mysql=5.6 mariadb=10.1 mysql_inst=mariadb mysql_backup=yes mysql_backup_dir=/usr/local/directadmin/custombuild/mysql_backups mysql_force_compile=no #WEB Server Settings webserver=apache litespeed_serialno=trial modsecurity=no modsecurity_ruleset=comodo apache_ver=2.4 apache_mpm=auto mod_ruid2=yes userdir_access=yes harden_symlinks_patch=yes use_hostname_for_alias=no redirect_host=hosting-ns redirect_host_https=no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2016 Nazywasz to setupem phpa? Toć to zwykłe ustawienie custombuildu w jaki sposób ma on zaktualizować serwer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
master.tilk 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2016 ogólnie chodzi czy dobrze ustawiłem option.conf a configure dla php tak wygląda #!/bin/sh ./configure \ --with-apxs2 \ --with-config-file-scan-dir=/usr/local/lib/php.conf.d \ --with-curl=/usr/local/lib \ --with-gd \ --enable-gd-native-ttf \ --with-gettext \ --with-jpeg-dir=/usr/local/lib \ --with-freetype-dir=/usr/local/lib \ --with-libxml-dir=/usr/local/lib \ --with-kerberos \ --with-openssl \ --with-mcrypt \ --with-mhash \ --with-mysql-sock=/var/lib/mysql/mysql.sock \ --with-mysqli=mysqlnd \ --with-pcre-regex=/usr/local \ --with-pdo-mysql=mysqlnd \ --with-pear \ --with-png-dir=/usr/local/lib \ --with-xsl \ --with-zlib \ --with-zlib-dir=/usr/local/lib \ --enable-zip \ --with-iconv=/usr/local \ --enable-bcmath \ --enable-calendar \ --enable-ftp \ --enable-sockets \ --enable-soap \ --enable-mbstring \ --with-icu-dir=/usr/local/icu \ --enable-intl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FireHost.pl&e-Cast.pl 11 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2016 Nie za bardzo jest co oceniać . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
master.tilk 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2016 Nie za bardzo jest co oceniać . to jakie informacje podać by było co ocenić mam wrażenie że przy testowaniu i ustawianiu mam słabą wydajność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2016 Zapłać komuś 100/h ktoś ci sprawdzi konfig i poprawi. Przy tym co ty podajesz nie masz kompletnie wiedzy. Z fusów to my ci tu nie wywróżymy. Zainteresuj się gdzie masz pliki konfiguracyjne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach