Westbam 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2016 (edytowany) Cześć, Mam nadzieję że nie jest to w jakiś sposób zabronione, w tym temacie będę wrzucał część swoich prac do Waszej oceny. Komentarze i propozycje zmian mile widziane. Logo dla mojego nowego projektu - hosting obrazków: imgcloud.pl http://www.image.windowsmania.pl/?di=7WK5 @EDIT Edytowano Wrzesień 21, 2016 przez Westbam (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XYS 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2016 (edytowany) Na razie jest tak: http://prntscr.com/ckhw8q i tak: http://prntscr.com/ckhwbb a swoją drogą daleko nie mam do Ciebie, niedługo się odezwę :-) Edytowano Wrzesień 21, 2016 przez XYS (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafiki Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2016 403. PS. Nie lepiej utworzy konto na jakimś behance albo dribble ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2016 @up Poprawione - powinno śmigać. Co do behance to wkrótce będę robił swoje portfolio więc nie robiłem tam konta (to samo devianart) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2016 Cześć, Mam nadzieję że nie jest to w jakiś sposób zabronione, w tym temacie będę wrzucał część swoich prac do Waszej oceny. Komentarze i propozycje zmian mile widziane. Logo dla mojego nowego projektu - hosting obrazków: imgcloud.pl http://www.image.windowsmania.pl/?di=7WK5 @EDIT Czy to logo jest wydrukowane i zrobiłeś mu zdjęcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2016 Nie no aż tak nie bawiłem się - wszystko photoshop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2016 Nie no aż tak nie bawiłem się - wszystko photoshop Tak to wygląda. A logo całkiem fajne Samemu by mi się takie przydało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2016 (edytowany) Taki efekt chciałem osiągnąć A w razie zamówień - zapraszam. Teraz mam trochę napięty grafik (bo fakt faktem robie to hobbistycznie po pracy) ale znajdę miejsce na zrobienie jakiegoś logo. Edytowano Wrzesień 21, 2016 przez Westbam (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
borabora 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2016 w niedalekiej przyszłosci, bedę potrzebował ciekawego pomysłu na logo. Jak zrobisz jakieś większe portfolio to wyślij mi proszę linka na priv. jak nadejdzie ten dzien to się odezwę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2016 (edytowany) Proszę o opinie, ew. poprawki również mile widziane. Edytowano Wrzesień 28, 2016 przez Westbam (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2016 (edytowany) Layout który jest na ukończeniu kodowania Szablon allegro, prosty przejrzysty, uniwersalny.. Edytowano Październik 16, 2016 przez Westbam (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzejkob 9 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2016 Obrazki nie działają. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DaFFX 14 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2016 Obrazki nie działają. :-) Owszem działają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2016 Coś z forum jest nie tak... Jak wrzucałem bez problemu wyświetla - później dzieje się jak powyżej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 17, 2016 U mnie działa dobrze. Patrzyłem kilka razy przy każdym napisaniu posta przez was i zawsze grafika się wyświetlała poprawnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2016 A teraz ją widzisz? Bo ja osobiście nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 17, 2016 Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2016 Strasznie dziwne bo ja nie widzę to samo co chłopaki powyżej cytowali... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devon 50 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2016 Chwile nie działało, teraz jest ok - problem z hostem twoim na obrazki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2016 Fajnie W pracy nie działa mi wyświetlanie a w domu tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 18, 2016 Zmień prace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2016 (edytowany) Nowa praca dla nowego "biznesu" http://www.image.windowsmania.pl/?di=R09G Edytowano Październik 20, 2016 przez Westbam (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2017 (edytowany) Cześć, Odświeżam swoją galerie nową pracą (żeby nie było - nie jest to jedyna którą wykonałem przez ostatni czas lecz jedyna którą mogę pokazać - zezwolenie od klienta). PS. Wyprzedzając pytania (bo takie miałem) TAK, wszystko wykonane w photoshopie (nie dziergane itd ) Edytowano Styczeń 23, 2017 przez Westbam (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vjdj 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2017 Coś nie działają zdjęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2017 Coś nie działają zdjęcia. Podobno działają (pytałem innego użytkownika forum czy widzi) ctrl + F5 może pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach