Westbam 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2016 Cześć, Jak w temacie, potrzebuje wykonać ISO płyty (chodzi o gre Heroes 3) i czasem w nią pograć. Potrzebuje program który zrzuci to w ISO oraz będzie odpalał z jako wirtualny napęd. Dawniej używałem Virtual CDROM ale to było z 8 lat temu może wiecej... Będę wdzięczny za propozycje. (zależy mi na prostocie działania bez żadnych fajerwerków) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2016 Daemon Tools? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fizyda 34 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2016 (edytowany) CloneCD do zgrywania płyt CD do iso, a do odtwarzania Virtual CloneDrive. Jeśli płyta to DVD to CloneDVD 2 lub AnyDVD. Edytowano Wrzesień 18, 2016 przez Fizyda (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rikoo 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2016 CDBurnerXP+VitrualCloneDrive Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bponeta 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2016 PowerISO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2016 Dzięki użyłem Deamon'a. Smiga DVD zgrało bez problemu i gra chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zertas 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2016 Ja korzystam z Power ISO od zawsze i zawsze wszystko okej Także polecam ten program ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach