d@ro 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2006 Witam, Ostatnio po dość częstych padach na webd.pl zastanawiam się nad zmianą serwera, interesuje mnie konto o takich parametrach: Pojemność: powyżej 100MB Transfer: powyżej 3GB Cena: nie wyżej niż 50 zł/rok Zobaczyłem pare ofert, ale nie wiem czy one są godne polecenia i "bardzo mało awaryjne", który z tych wybrać? www.linuxpl.com www.cal.pl www.xon.pl www.forall.pl www.fastom.pl www.i365.pl www.fc.pl a może inny możecie mi polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2006 Witam serdecznie; O praktycznie wszystkich przedstawionych przez Ciebie firmach znajdują się opinie na tym forum. Więc proponuje zacząć wyciągać wnioski. Nikt na pewno nie powie Ci: "wybierz xxx.pl". Pozdrawiam; Szczepanik Adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d@ro 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2006 O praktycznie wszystkich przedstawionych przez Ciebie firmach znajdują się opinie na tym forum.Więc proponuje zacząć wyciągać wnioski. Ja przeglądałem własnie opinie, które są tutaj na forum ale każda z wymienonych wyżej firm ma "dobre opinie". Nikt na pewno nie powie Ci: "wybierz xxx.pl". Dlaczego nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2006 wybierz i365.pl :] pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafiki Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2006 wybierz jor.pl a jednak powiedzial ? (; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2006 wubierz jor.pl ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach