smromi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 Witam, Mam problem od wczoraj z Gmail w Google Apps. Bez żadnego powodu od wczoraj nie mogę wejść do Gmaila, zarówno na PC jak i na Androidzie. Na PC dostaje komunikat: "Nie masz dostępu do usługi E-mail. Zaloguj się w konsoli administracyjnej, aby włączyć usługę E-mail" W konsoli administracyjnej nic nie zmieniałem co najmniej od 1 miesiąca. Sprawdziłem dziś w konsoli administracyjnej i Gmail jest włączony dla wszystkich użytkowników. Wszystkie pozostałe usługi działają. Czy ktoś się spotkał z takim problemem? Proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz D 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 Witam, wczoraj była awaria Gmail'a. Czy mogę prosić maila, chętnie pomożemy Pozdrawiam, Mateusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smromi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 @Mateusz D dzięki za info o awarii. Wiadomo kiedy zostanie usunięta? Pracujesz w google? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz D 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 Pracuje w partnerze Google Apps. Napisz do mnie na mateusz@flyonthecloud.com, chętnie dalej porozmawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smromi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 A moglibyśmy pisać tu na forum? Inni skorzystają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz D 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 Przesyłam niżej instrukcję jak powinieneś włączyć i wyłączyć usługę Gmail'a. Napisz również do mnie na maila, może uda nam się nawiązać współpracę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smromi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 Wyłączyłem i włączyłem i działa:) Dziękuję za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz D 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 Napisz, a zaproponuję możliwości współpracy Będą korzystne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smromi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 Okay, pomyślę nad tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smromi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 Swoją drogą, to Google nie dało żadnego znaku o awarii jakimkolwiek kanałem, co mi się nie podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desavil 88 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 Dnia 9/15/2016 o 17:35, smromi napisał: Swoją drogą, to Google nie dało żadnego znaku o awarii jakimkolwiek kanałem, co mi się nie podoba. https://www.google.com/appsstatus - Twoim przyjacielem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smromi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 @Desavil dzięki za sznurek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach