smromi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 Witam, Mam problem od wczoraj z Gmail w Google Apps. Bez żadnego powodu od wczoraj nie mogę wejść do Gmaila, zarówno na PC jak i na Androidzie. Na PC dostaje komunikat: "Nie masz dostępu do usługi E-mail. Zaloguj się w konsoli administracyjnej, aby włączyć usługę E-mail" W konsoli administracyjnej nic nie zmieniałem co najmniej od 1 miesiąca. Sprawdziłem dziś w konsoli administracyjnej i Gmail jest włączony dla wszystkich użytkowników. Wszystkie pozostałe usługi działają. Czy ktoś się spotkał z takim problemem? Proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz D 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 Witam, wczoraj była awaria Gmail'a. Czy mogę prosić maila, chętnie pomożemy Pozdrawiam, Mateusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smromi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 @Mateusz D dzięki za info o awarii. Wiadomo kiedy zostanie usunięta? Pracujesz w google? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz D 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 Pracuje w partnerze Google Apps. Napisz do mnie na mateusz@flyonthecloud.com, chętnie dalej porozmawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smromi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 A moglibyśmy pisać tu na forum? Inni skorzystają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz D 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 Przesyłam niżej instrukcję jak powinieneś włączyć i wyłączyć usługę Gmail'a. Napisz również do mnie na maila, może uda nam się nawiązać współpracę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smromi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 Wyłączyłem i włączyłem i działa:) Dziękuję za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz D 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 Napisz, a zaproponuję możliwości współpracy Będą korzystne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smromi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 Okay, pomyślę nad tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smromi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 Swoją drogą, to Google nie dało żadnego znaku o awarii jakimkolwiek kanałem, co mi się nie podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desavil 88 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 Swoją drogą, to Google nie dało żadnego znaku o awarii jakimkolwiek kanałem, co mi się nie podoba. https://www.google.com/appsstatus - Twoim przyjacielem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smromi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 @Desavil dzięki za sznurek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach