Rafx 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2016 Gdzie najlepiej wziąć domenę .com. Najlepiej, żeby panel z domenami był w języku angielskim. Może być też jakiś dostawca z zagranicy, nie musi być polska firma. Proszę polećcie coś. Domeny .pl mam w ovh, panel da się zrobić po angielsku, tylko nie wiem czy 59 zł brutto za przedłużenie domeny .com u nich to mało czy da się znaleźć taniej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2016 Taniej niż w OVH nie znajdziesz. Wyjątkiem są przeróżne promocje ale pamiętaj że coś za coś. Dadzą ci taniej a potem co roku będą sobie liczyć podwójnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likufanele 77 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2016 http://www.webhostingtalk.pl/topic/54455-najtansze-domeny-net-i-com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devon 50 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2016 ovh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2016 Taiej niż w OVH nie znajdziesz, możesz zakupić także np w OVH UK, tam masz po angielsku. Zapraszam także do nas, mamy panele dwujęzyczne EN oraz PL, niestety cena domeny .com u nas jest trochę wyższa niż w OVH. http://www.pl.mzone.uk/services/domains Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafx 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2016 Dzięki wielkie za wszystkie odpowiedzi, czyli super się składa nawet, jeden panel do wszystkich domen będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2016 (edytowany) namesilo.com 8.99USD W pierwszym roku kod 1USDOFF daje 1$ rabatu ;-) Mam u nich kilka globalnych domen i nie ma żadnego problemu, na zachodnich forach jest polecana, a do tego jest pełna ochrona danych we whois (w ovh zawsze przynajmniej imię i nazwisko pozostaje) Edytowano Wrzesień 12, 2016 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniawis95 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2016 Też kupywałam kilka razy NameSilo.com ;-). Dzięki za ten kod rabatowy, może skorzystam. Od roku ładuję wszystko w OVH ;-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropka77 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2016 Również polecam OVH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach