Tochkan 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2016 Witam serdecznie, Jako, że mój hosting jak na razie nie chce mi pomóc w rozwiązaniu mojego problemu (ostatnia odpowiedź wczoraj o godz. 14), to postanowiłem napisać tutaj temat. Sytuacja wygląda następująco. Kupiłem od biznes-host dodatkowe IP dla jednego z moich kont na moim serwerze VPS. Fakturka opłacona, IP przydzielone, więc dodałem je do serwera (za pomocą Konfiguracja IP w panel DA), przydzieliłem odpowiedniemu userowi (za pomocą opcji "Modyfikuj usera" z poziomu administratora), a następnie skonfigurowałem domenę (główne usunąłem, a dodałem dodatkowe ip). Teraz gdy wchodzę na stronę, widzę taki komunikat: Na początku myślałem, że trzeba poczekać pewien okres czasu, a strona normalnie zacznie działać, jednak strona już drugi dzień offline. Co mogłem źle zrobić? Gdzie może leżeć błąd? Z góry dziękuję za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2016 Dodaj IP do interfejsu sieciowego (prawdopodobnie jako eth0:0) na vps-ie nie w DA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2016 Jaka domena? Czy IP "pinga" z zewnatrz? Co pokazuje dig? Nie podales zupelnie nic co diagnozy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2016 Nie możliwe że od wczoraj nie otrzymałeś odpowiedzi. Daj na pw ID zgłoszenia sprawdzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach