radexon 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2006 Witam Jestem webmasterem i poszukuje konta nie wielkiego,głownie do testowania projektowanych stron i nie tylko: - 50 - 70 mb pojemność - 3 bazy MYSQL - możliwośc podpięcia domeny - nielimitowane subdomeny - 2 konta email TRANSFER : 3 GB Czekam na oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2006 napisz jeszcze jakim budżetem dysponujesz, ja mam kilka stron na jor.pl (serwer w Polsce) i jestem zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radexon 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2006 Tak do 50-60 zł max na rok zeby było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil_Matysik 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2006 Witam, Zapraszam do zapoznania się z pakietem M który jest w cenie 60zł rocznie. http://only.pl/?go=oferta Na pewno będzie odpowiadał Twoim wymaganiom. Pozdrawiam, Kamil Matysik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2006 Pojemność: 50MB +50MB Gratis Transfer: 5 GB konta pocztowe 5 bazy Mysql 5 subdomeny 5 konta FTP 5 panel: cPanel Cena: 15zł/kwartał 29 zł/pół roku | 45 zł/rok netto Konta www Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał Roguski 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2006 Pojemność: 100MB Transfer: 3GB Bazy MySQL: 10 Konta email: 10 PHP, CGI Nielimitowana ilość subdomen i aliasów Panel administracyjny: Confixx 3.0PL Cena: 4zł/miesiąc, 40zł/rok Szczegóły na PW Pozdrawiam, Michał Roguski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2006 A w zasadzie to nie możesz po prostu robić testowania w domu? Jeżeli to ma służyć do sprawdzania jak coś działa to więcej nie potrzeba. Oczywiście nie mam pojęcia co rozumiesz przez "i nie tylko". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d@ro 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2006 Może dobry byłby hosting fastom.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2006 Witam; To może i ja przedstawię ofertę mojej Firmy. Pojemność www: 100MB Pojemność na pocztę: 100MB Transfer mc: 3GB Konta email: 5 MySQL: no limit Subdomeny: no limit Cena: 30zł/rok netto - ponad dwa lata na rynku, - autoski panel administracyjny - możliwość indywidualnego dogadania się, - Faktura VAT, - bezpłatny 5-cio dniowy okres próbny. Pozdrawiam; Szczepanik Adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radexon 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2006 A czy ktoś zaoferuje 14 dni okres próbny?? bo 5 dni to za mało jak dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mj 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2006 Mozemy zaoferowac Ci pakiet Alfa: 600 MB przestrzeni dyskowej dla Twojego serwera 100 MB na Twoją stronę WWW 500 MB dla Twojego serwera pocztowego 2 konta pocztowe dla Twojego serwera miesięczny limit transferu 3GB opcjonalnie baza MySQL/PostgreSQL 10 subdomen w każdej domenie 10 aliasów pocztowych dla Twoich kont e-mail pełna administracja serwerem wirtualnym Masz tu 21 dni bezplatnego testu. Jezeli chcesz potestowac to: www.3it.pl/aktywuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach