j1gg 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2016 Witam, znacie jakąś furme która produkuje takie opaski na rękę z wlasnym napisem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paulaaaa 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2016 Bezpośrednio, sama nie korzystałam, ale google sporo tego zna i od razu pojawia się to, o co pytasz http://lmgtfy.com/?q=t%C5%82oczone+gumowe+bransoletki+na+r%C4%99k%C4%99 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
j1gg 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2016 Wiem, szukałem. Bardziej chodziło mi o to czy ktoś poleca jakąś konkretnie firmę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olczykmm 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2016 na allegro sprawdz po najwiekszej liczbie zakupu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2016 na allegro sprawdz po najwiekszej liczbie zakupu To głupie. Czyli jak ludzie kupują fuel shark na allegro (do zapalniczki pipka która ma zmniejszyć spalanie) to znaczy że jest to dobre? Jak tam jest dioda i 2 kabelki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
j1gg 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2016 @up widziałem to, aż śmiechłem. Pisałem do pierwszej firmy z google, minimalny nakład 250 i 3zl sztuka, więc trochę drogawo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slomko 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2016 Drogo, a poza tym nie ma teraz tak dużego zapotrzebowania na takie bransoletki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zertas 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2016 Ja kupowałem takie coś na allegro kiedyś i nie mieli żadnego problemu aby zrobić mniej sztuk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paw45 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2016 Na allegro poszukaj, tam na pewno jest dużo firm które tym się zajmują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach