Ved 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2016 (edytowany) Witam, które z tych kont wybrać pod 3-5 stron: Portfolio Strona firmy budowlanej na rynku lokalnym. Forum klanowe 100 uzytkownikow 2 strony w planach tez nie duze. Pozdrawiam. Edytowano Sierpień 20, 2016 przez Ved (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ved 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2016 Nikt nie doradzi:)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemon 35 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2016 Nikt nie doradzi:)? Jedno i drugie będzie ok LinuxPL masz directadmina i serwery w Niemczech Dhosting masz ich panel i serwery w Polsce Support tu i tu podobny. Nie ma się do czego przyczepić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ved 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2016 I cena też ma znaczenie, na linuxpl sumując domeny i konto wyjde 100zl taniej. Na dHosting mam większą pojemność, ale 5GB chyba starczy na moje potrzeby. Tak jak mówisz tu i tu podobnie i ciężko mi podjąć dezycje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2016 Załóż konta testowe na obu hostingach, wrzuć stronkę i porównaj czasy wczytywania. To chyba jedyna miarodajna rzecz którą możesz wziąć pod uwagę poza parametrami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach