DaFFX 14 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2016 Rozwiązane można zamknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devon 50 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2016 Podziel się co wybrałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DaFFX 14 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2016 Podziel się co wybrałeś Nie jest to jeszcze w 100% trafny wybór, ale pod testy wziąłem hekko znajomy twierdzi że jako tako z ddosami sobie radzą mają litespeed i problemów narazie nie ma. Co do ts3 wybrałem sugerowane tutaj przez kogoś extravm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kashi66 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2016 Co do ts3 wybrałem sugerowane tutaj przez kogoś extravm. I jak sie sprawdza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DaFFX 14 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2016 I jak sie sprawdza? Od momentu przenosin dobrze na blazingfast często trasa do Polski była blokowana co jakiś czas przez co zdarzały się timed outy lub cały blazing do Polski leżał a tutaj takie problemy nie występują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2016 (edytowany) extravm.com nie ma serwerów w usa? edit: mają opnevz we Francji, zauważyłem. Edytowano Wrzesień 3, 2016 przez PrecelusMaximus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach