negra 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2016 Witam poszukuje hostingi który daje mi rozliczenie miesięczne nie roczne dla osoby prywatnej dla dużej sieci serverow gier . hosting musi posiadać nielimitowany transfer . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2016 Zgłoś się do mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2016 Czemu transfer nielimitowany ? w większości przypadków nie wykorzystasz nawet 50 GB , ile obecnie zużywasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
negra 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2016 gdyż mam czasem ważne pliki potrzebne i może transfer nie wyrobić . prosżę o pańską oferte również . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2016 Jakiej przestrzeni potrzebujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
negra 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2016 od 5 do 10 gb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devon 50 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2016 (edytowany) Napisz jaki budżet posiadasz. Bawi mnie takie gadanie o transferze nielimitowanym - takie coś nie istnieje, zapamiętaj sobie. Każda firma złoży ci wypowiedzenie prędzej czy poźniej jeżeli przekroczysz pewien parametr. Kwestia tego kiedy to się stanie. Kilkaset GB czy kilkanaście TB. W szczególności na serwerach współdzielonych. Łączę też kosztuje i gdyby pozwolić każdemu szaleć (na jednej maszynie mogą być nawet setki klientów na współdzielonym) to źle by się źle skończyło. Czasami warto znać limit i płacić za konkretnie opisaną usługę. Przykład zenbox też nie ma limitów ... teoretycznie, praktycznie prezentuje się inaczej: http://bnowakowski.pl/ograniczony-zenbox-w-nieograniczonej-ofercie/ Edytowano Sierpień 19, 2016 przez devon (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2016 Zapraszam do zapoznania z naszą ofertą: http://mctb.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach