Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2004 Tam tez kiedys rejestrowalem dwie globalne. Rowniez brak jakichkolwiek problemow. Czyli warto polecic. Zalety: + brak problemow + szybko i sprawnie Wady: - nie spostrzeglem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grz3siek 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2004 Również rejestrowałem tu dwie domeny globalne. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2005 Ja uzywalem rejestrator.net kiedys, zanim zaczalem kupowac domeny tansze o parenascie zlotych wprost ze Stanow (com/net/org).. ale mam bardzo dobre zdanie o rejestrator.net i gdy klient chce fakture, lece tylko do nich dobra obsluga, szybkie dzialanie.. no luz po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ShopPratch 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2005 cyt. zanim zaczalem kupowac domeny tansze o parenascie zlotych wprost ze Stanow wrzucisz namiary gdzie kupujesz w stanach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach