YuuiOut 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2016 Witam poszukuje programu do łączenia się z serwerem Kubuntu Desktop jest on postawiony na OVH na serwerach SSD polecali mi x2go ale ten program mi nie pasuje nie skaluje mi calego ekranu , jest po prostu jeszcze wiekszy niz na moim monitorze xrdp , nie pomaga mi ponieważ strasznie się scina vnc wg się nie wczytuje i szukam jakiegos programu podobonego do x2go, który tak samo obsłuży mi pulpit zdalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dext 9 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2016 vnc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YuuiOut 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2016 "strasznie się scina vnc wg się nie wczytujec" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2016 Witam poszukuje programu do łączenia się z serwerem Kubuntu Desktop jest on postawiony na OVH na serwerach SSD polecali mi x2go ale ten program mi nie pasuje nie skaluje mi calego ekranu , jest po prostu jeszcze wiekszy niz na moim monitorze xrdp , nie pomaga mi ponieważ strasznie się scina vnc wg się nie wczytuje i szukam jakiegos programu podobonego do x2go, który tak samo obsłuży mi pulpit zdalny Tak z ciekawości na serwerach dedykowanych czy to jest VPS najtańszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YuuiOut 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2016 VPS SSD 2 ZA 30 ZŁ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2016 https://guacamole.incubator.apache.org/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YuuiOut 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2016 Jakies inne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dext 9 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2016 TeamViewer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fizyda 34 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2016 Może xming i tuleing x'ów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach