kori 29 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2016 (edytowany) jak sądzicie czemu je sprzedają tak zajechane, np w serwerach, czy wymieniają na większe bo potaniały http://allegro.pl/dyski-twarde-dyski-ssd-123539?offerTypeBuyNow=1&price_to=123&a_text_f%5B82%5D%5B1%5D=130&a_text_f%5B82%5D%5B0%5D=100&price_from=90 Edytowano Sierpień 15, 2016 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2016 tez mnie to ciekawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tb3.pl 11 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2016 Pewnie oba powody - po co trzymać staroć która może paść w każdej chwili (i wtedy nic z tego nie będzie) jak można odzyskać parę zł, dołożyć niewiele i mieć pewniaka z większą pojemnością, innego sensownego wytłumaczenia raczej nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2016 za tyle można kupić nowy w UK jak dobrze poszperasz więc jak ktoś kupił większa ilość np całą paletę lub tylko karton to ma wynegocjowana cenę. Niech na każdym zarobi na czysto 20 złoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2016 Jest masa podróbek SSD z Chin ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2016 @up, na allegro czy u dystrybutorów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2016 W dystrybucji nie ma tego typu cudów ale: http://www.alibaba.com/product-detail/2015-hot-sell-SATA-oem-external_60349786189.html?spm=a2700.7724838.0.0.fvWvXO na allegro spoko na kilogramy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GT_Lukasz 20 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2016 A w środku pendrive Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2016 (edytowany) przy okazji czy ten dysk jest w miarę żywy? puściłem do 2 sprzedawców pytanie by podali screena Edytowano Sierpień 16, 2016 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GT_Lukasz 20 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2016 Po raz drugi powtórzę kupujesz Pendrive'a w opakowaniu SSD. 170 zł za 120 GB Kingstona? , nie przesadzajmy cena nie jest wysoka a z drugiej strony , warto wyrzucać kasę na coś co może szybko przestać działać , dysk używany nigdy nie będzie dyskiem wysokiej jakości . I zastanów się czy potrzebujesz tego 128 GB na sam system i kilka apek wystarczy z 60 GB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2016 Przecież te SSD to szroty jakieś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GT_Lukasz 20 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2016 Patrz na mój S.M.A.R.T markowego dysku a na twój? widać różnicę gołym okiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzejkob 9 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2016 Z ciekawości co robisz na tym dysku, że tak katujesz odczyt/zapis? Szacun. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2016 Nie kupuje się używanych dysków twardych... Kilka miesięcy temu wrzuciłem testowo do jednego z laptopów Samsunga Evo 120GB. Kosztował jakieś drobne, laptop wykorzystywany biurowo ok 8 godzin dziennie i działa ok ( zapisał 3000GB ). Więc to wszystko w zależności od wykorzystania, jeżeli ktoś generuje ultra zapisy to tu najwytrwalsze będą dyski Intela z serii serwerowych, jednak to też odbija się na cenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2016 (edytowany) Patrz na mój S.M.A.R.T markowego dysku a na twój? widać różnicę gołym okiem a myslalem ze to ja mam bardzo duzo zapisu Edytowano Sierpień 16, 2016 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach